Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2272 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 13:57

Teröristin cenazesinde olay

Büyüt
Küçült
Teröristin cenazesinde

Protestoların ardından yoluna devam eden cenaze konvoyu Yaylanın Karabörk köyündeki evine geldi. Cenazeye Yaylanın az sayıda yakını sahip çıkarken, evinin bahçesine gömülecek olan Şafak Yaylanın mezar yeri hazırlandı.

EVİ TAŞ YAĞMURUNA TUTTULAR

Bu sırada bir grup vatandaş evine bulunduğu alana gelip protesto gösterisinde bulunmak istedi. Jandarma ekipleri cenazeyi köylerinde istemeyen grubun eve giden Çanakçı Deresi üzerindeki köprüden geçişine izin vermezken, grup ile jandarma ekipleri arasında arbede yaşandı. Köprüden geçişlerine izin verilmeyen grup evi taş yağmuruna tuttu.

 

Haberin Videosu   Teröristin cenazesinde olay startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29133,29133,201504,29133-283363.jpg,1, 0,Teröristin cenazesinde olay);

 

Cenazenin eve getirilişi sonrasında konuşan Yaylanın dayısı Esat Berberoğlu, Hukuk Fakültesinde okuyan bir çocuktu. Bu çocukların bu hale gelme nedenleri nelerdir ? Bu çocuklar da bizim canımızdır. Biz insan değilmiyiz. Bunu terörist diye yazacaklar. Bu ülkenin asıl teröristi kimse ona lanet olsun. Terörist bu ülkeyi soyanlardır. 30 bin kişinin katiline terörist  diyemeyenler bu hukuk fakültesinde okuyan çocuğa terörist diyorlar. Buradan ilan ediyorum Şafak Yayla terörist değildir dedi.

Cenaze işlemlerinin bitmesinin ardından Şafak Yaylanın cenazesinin öğle saatlerinde toprağa verilmesi bekleniyor.

startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29133,29133,201504,29133-283363.jpg,1, 0,Teröristin cenazesinde olay);

TERÖRİSTİN CENAZESİ ANKARADA

 

Haberin Videosu   Teröristin cenazesi gömüldü startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29127,29127,201504,29127-283283.jpg,1, 0,Teröristin cenazesi gömüldü);

 

Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kirazın şehit edildiği terör saldırısında güvenlik güçleri tarafından ölü ele geçirilen Bahtiyar Doğruyol, Ankarada toprağa verildi.

İstanbulda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak sabah saatlerinde Doğruyolun cenazesi Karşıyaka Mezarlığı morguna getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından Doğruyolun cenazesi daha sonra defin alınan götürüldü. Cenazeye katılanlar basın mensuplarının defin alanına yaklaşmasına izin vermedi.

İHA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024