Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2740 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 22:37

Metinerden Demirtaş çağrı: Yüreğin yetiyorsa bunu yap

Büyüt
Küçült
Metinerden Demirtaş çağrı: Yüreğin yetiyorsa bunu
Güncel Haberleri › Metinerden Demirtaş çağrı: Yüreğin yetiyorsa bunu yap haberi 24 TVde Açık Görüşe katılan Mehmet Metiner çözüm süreci ve Selahattin Demirtaşın Cumhurbaşkanı Erdoğanı ve kendisini hedef alan sözlerine cevap verdi.
star.com.tr-Özel Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

Metinerden Demirtaş çağrı: Yüreğin yetiyorsa bunu yap

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner 24 TVde Ersoy Dedenin moteratörlüğünü yaptığı Açık Görüş programına konuk oldu. Metiner çözüm sürecinde gelinen son aşamayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik haddini aşan sözlerini değerlendirdi.  Mehmet Metiner Demirtaşın kendisini hedef alan ‘sizin kürdünüz Metiner şeklindeki ayrılıkçı ifadesine cevap verdi.

İşte Metinerin konulara ilişkin yaptığı değerlendirmelerden öne çıkan satırbaşları…

BEN KİMSENİN DEĞİL ERDOĞANIN KÜRT KARDEŞİYİM

Kendisi başkalarının Kürdüne döndüğü için herkesi öyle sanıyor. Ağzının ayarı iyice kaçmış. Cumhurbaşkanımız üzerinden kendine prim yapmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımıza sataşarak birilerinin gözüne girmeye çalışıyor. Selahattin Demirtaş Beyaz Türklerin makbul Kürdü. Ben ne PKKnın ne devletin Kürdüyüm. Cumhurbaşkanı Erdoğanın Kürt kardeşiyim. Varsın birileri ‘Erdoğancı desin gurur duyarız.  Cumhurbaşkanı Erdoğanın dava arkadaşı olmak şereftir. Recep Tayyip Erdoğanların dünyasında asla birbirini kullanmak yoktur. Selahattin Demirtaş değilmidir 6-7 Ekim olaylarında kitleleri sokağa çağıran. Yüreği yetiyorsa Kandile hiçbir şart koşmadan silah bırakma çağrısı yapsın. HDP projesi Kürtleri CHPlileştirme projesidir. Demirtaş ‘Biz olduğumuz sürece sen Başkan olamayacaksın dedi. Bumu HDPnin varlık nedenidir? Silahları bırakılması için hangi somut adımı attı.

AK Partide görüş ayrılığı yoktur. Biz bundan sonra hiçbir şekilde HDPnin AK Partiyi kullanarak pearı yapmasına izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar Kandil Öcalanın çağrısı üzerine hangi somut adımı attı.  HDP Öcalanın değil Kandilin partisine dönüştü. HDP süreç konusundaki iyi niyetimizi istismar ediyor. Cumartesi Günü Diyarbakırda Öcalanın mektubu okunuyor Nevruz kutlamaları yapılıyor Demirtaş ortalıkta görünmüyor. İstanbulda gerilla kıyafeti giyiyor. Diyarbakırda güneş gözlüğüyle poz veriyor. HDP kendine güveniyorsa silahların arkasına sığınmasın.

O İKİ GAZETE DEMİRTAŞIN PROPAGANDASINI YAPIYOR

Dikkat ederseniz ‘Türkiye Türklerindir mottosuyla çıkan malum gazete ile paralel yapının sözcüsü olan gazete her Allahın günün Demirtaşın demeçlerini görüyor, onun arkasında duruyor. Onun propagandasını yapıyor. Paralel Yapı onların arkasına sığınıyor. HDPyi şunu söylemek zorundayız 'Siz bizim hükümetteki ortağımız değilsiniz.' Kendi taleplerinin siyasetini kendileri yapacaklar. AK Parti ancak iktidar olursa çözüm süreci başarıya ulaşacaktır. Selahattin Demirtaşın Kürtler için daha çok demokrasi gibi bir kaygısı yoktur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024