Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2359 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 14:29

KPSSde haksız yerleştirme varsa gereği yapılır

Büyüt
Küçült
KPSSde haksız yerleştirme varsa gereği
Milli Eğitim Bakanı Avcı, KPSS soruşturmasıyla ilgili mahkeme kararı netleştikten sonra haksız yerleştirme varsa gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tophane-i Amirede açılan Kelamdan Kaleme Büyük Buluşma sergisini ziyaretinin ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Avcı,  Velilerimiz, öğrencilerimiz telaş etmesinler. Farklı farklı uygulamalara da çok fazla itibar etmesinler. Milli Eğitim Bakanlığı olarak örtülü dershaneciliğe izin vermeyeceğimizi, okulun merkezden çıkartılmasına izin vermeyeceğimizi, öğretmenlerimizin emeğinin gözardı edilmesine izin vermeyeceğimizi bir kere daha buradan vurgulayayım ifadelerini kullandı.

O soruşturma yasal olarak sonuçlansın

Milli Eğitim Bakanı Avcı, 2010 yılı KPSS puanları çerçevesinde atanan memurlarla ilgili herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

O soruşturma yasal olarak sonuçlansın. Kim ne yapmış, kimler haksız puanlamayla hangi görevlere atandı? Onların bir dökümü çıkar soruşturmalarda. Zaten soruşturmanın amacı da bir ölçüde o. Onlar çıktıktan sonra her kurum, bu sınav sonucuna göre eğer haksız bir yerleştirilme yapılmışsa gerekli müeyyideyi orada uygular. Ama henüz mahkeme sonuçlanmadan ve bu konuda suistimal yapanlar net mahkeme kararıyla belirlenmeden, herhangi bir işlem yapılmaz. Ama mahkeme kararıyla bunlar netleştirildikten sonra ilgili kişiler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar  A.A





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024