Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11690 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2014 - 17:14

Hakan Fidan İstifa Edecek!!

Büyüt
Küçült
Hakan Fidan İstifa
MİT Müsteşarı Fidan, 2015 eki seçimlerde AK Partiden milletvekili adayı olacak. Fidan’ın seçim sonrası yeni kabinede Başbakan yardımcısı olacağı konuşuluyor.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan, şubatta müsteşarlıktan istifa ederek AK Partiye katılacak. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre doğum yeri Ankaradan milletvekili adayı olacak.

KABİNEYE GİRECEK 

MİT Müsteşarı Fidanın milletvekili seçilmesinin ardından Başbakan Yardımcılığı göreviyle seçim sonrası kabineye girmesi bekleniyor. 

MİT ONA BAĞLANACAK

Hakan Fidanın Başbakan Yardımcısı olmasının ardından doğrudan Başbakana bağlı olan MİT, yapılacak kanun değişikliği ile Başbakan Yardımcılığı da eklenecek. 
Bu değişikliklerle, MİT ve Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı ile bazı kurumlar, Başbakan Yardımcısı olarak Hakan Fidana bağlanacak. 
2014ün son günlerinde ise MİT Müsteşar Yardımcılarında da değişiklikler yapılacağı, emeklilikleri gelen bazı isimlerin ayrılacağı öğrenildi. 

MİTİN BAŞINA KİM GELECEK? 

Hakan Fidanın, MİT Müsteşarlığı dan istifa etmesinden sonra ise gözler, Fidandan boşalacak koltuğa çevrilecek. Yine Başkent kulislerinde MİT Müsteşarlığı görevi için konuşulan isimlerin başında Ankara Valisi ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile halen görevdeki MİT Müsteşar Yardımcılarının adı geçiyor. 

Vahdet Gazetesi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024