Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2053 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 05:37

Çetin Soysal: Yatak odama kadar girmişler

Büyüt
Küçült
Çetin Soysal: Yatak odama kadar
Güncel Haberleri › Çetin Soysal: Yatak odama kadar girmişler haberi

CHP eski İstanbul milletvekili Çetin Soysal, milletvekili olduğu 2007-2011 yılları arasında kendisini dinleyenler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında müşteki sıfatı ile ifade verdi.

DHA

Soysal, ifadesinde kendisini 2,5 yıl süresince dinleyenlerden şikayetçi olduğunu söyledi. Kendisini dinleyen kişilerin tespit edilmesi halinde haklarında suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Soysalın, “Bana bildirildiğine göre Hizbullah terör örgütü bahanesi ile dinlemişler ve milletvekili olduğum için bu sıfatımı da bertaraf etmişlerdir” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İfadesinin ardından gazetecilere de açıklamalarda bulunan Soysal ‘Zülfü Doğan sahte isimi ile ‘Hizbullah soruşturması bahanesiyle uzun süre dinlendiğini belirterek “Yatak odalarımıza kadar giren bu karanlık yapılara karşın bir mücadeleyden korkmuyoruz” dedi. Dinlendiği sürece ‘yasama dokunulmazlığı olduğunu da hatırlatan Soysal, Ankara istihbaratı dinlemeyi talep etmiş. Ama dinlemede mahkemeye verilen isim Zülfü Doğan ve Hizbullah terör örgütü. Ama dinlenen, fotoğrafı çekilen, ortam dinlemesine takılan ben. Yatak odama kadar girmişler” dedi. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024