Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2291 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2015 - 12:56

Berkinin katillerine bir adım

Büyüt
Küçült
Berkinin katillerine bir

Berkin Elvan (15), Gezi olayları sırasında 16 Haziran 2013te İstanbul Okmeydanında ekmek almaya giderken polisin attığı gaz fişeği nedeniyle komaya girmiş 269 gün sonra ölmüştü. Neredeyse 2 yıldır sürdürülen soruşturmada sona yaklaşıldı.

EMNİYETTEN İSTEDİ

Soruşturmayı yürüten İstanbul Savcısı Mehmet Selim Kiraz, Ulusal Kriminal Büronun fotoğraflar üzerinden yaptığı incelemede 3 şüpheli polisin eşkalini tespit ettiğini ancak bu polislerin açık kimliklerinin tespit edilemediğini belirterek Emniyete yazı yazdı. Emniyet de olay günü bölgede görevli 21 polisin açık kimliklerini ve çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarını savcılığa gönderdi.

3 KİŞİLİK TİM

Savcı Kiraz 3 polisin belirlenmesi için 21 polisin fotoğraflarını Adli Tıp Kurumu Ses ve Görüntü İnceleme Şube Müdürlüğüne yolladı. Yapılan inceleme sonunda biber gazı silahını kullanan 2 polis ile ve mühimmatçı olarak görev yapan polis tespit edilecek.

DHA


 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024