Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3169 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 05:38

TOKİnin indirim kampanyasına rekor başvuru

Büyüt
Küçült
TOKİnin indirim kampanyasına rekor
Ekonomi Haberleri › TOKİnin indirim kampanyasına rekor başvuru haberi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının yüzde 20 indirim kampanyası rekor başvuru ile tamamlandı.

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına bir önceki kampanyaya göre yaklaşık üç katı başvuru olduğunu açıkladı. Turan, 33 bin 234 kişinin yüzde 20 indirimden faydalandığını söyledi. Turan “Son indirim kampanyamızdan yaklaşık 12 bin kişi yararlanmıştı. Ancak bu yıl düzenlediğimiz kampanyaya yapılan başvuru, bir önceki kampanyada yapılan başvurunun üç katına yaklaştı. Kampanyamızdan 33 bin 234 kişi faydalandı” dedi. Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri yararlandı. Vadesi 12 aydan daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi.

TOKİnin indirim kampanyası 19 Mart 2015 tarihinde tamamlandı. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak. İndirim kampanyası kapsamında TOKİ tarafından satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 188 bin 230 konut ve 910 işyeri bulunuyordu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024