Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1632 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2015 - 06:31

İpek Soylu İtalyada yarı finale yükseldi

Büyüt
Küçült
İpek Soylu İtalyada yarı finale
Spor Haberleri › İpek Soylu İtalyada yarı finale yükseldi haberi

İtalyadaki 25 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında raket sallayan İpek Soylu, Gürcü rakibini üç sette geçip yarı finale yükseldi. Soylu, çiftlerde de finale kaldı.

İHA

19 yaşındaki milli tenisçi İpek Soylu, 25 bin dolar ödüllü ITF turnuvalarındaki ikinci tekler yarı finalini İtalya ın Caserta kentinde yakaladı. Toprak zemindeki turnuvada 7 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Soylu, ilk iki turda olduğu gibi çeyrek finali de üç sette aşarak yoluna devam etti.

Sırasıyla Paraguaylı ve İtalyan rakiplerini geçerek son sekize kalan İpek, son olarak Gürcü Ekaterine Gorgodze karşısında üç saat neticesinde tur biletini cebine koymayı başardı. Çekişmeli mücadeleyi 6-3, 4-6, 6-3le kazanan Soylu, yarı finalde Macar 6 numara Reka-Luca Jani ile eşleşti.

Klasmanın 254. basamağında yer alan İpek, teklerin ardından çıktığı çiftler yarı finalinde de sevinen taraftı. İtalyan ortağı Alice Matteucci ile birlikte Sofia Kvatsabaia/Isabella Shinikova ikilisini 6-3, 6-2 ile mağlup eden Soylu, Casertada çiftler kategorisinde şampiyonluk maçına ilerledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024