Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1882 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 08:29

Fenerbahçe Ülker, Rus ekibi dağıttı!

Büyüt
Küçült
Fenerbahçe Ülker, Rus ekibi
Spor Haberleri › Fenerbahçe Ülker, Rus ekibi dağıttı! haberi

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi top 16 turu F Grubu 9. maçında Rusyanın Nizhny ekibini, 92-79 yendi. Sarı-lacivertli ekip, üst üste 6. maçını kazanarak F Grubunda 7 galibiyete ulaştı.

AA

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada Rochestie, Antonov ve Thompkinsin sayılarıyla etkili olan Nizhny, sarı-lacivertli takımda Oğuz Savaşın pota altından skora yaptığı katkıya rağmen 7. dakikada 13-8 öne geçti. Rakip pota altında istediği verimliliği sağlayamayan Fenerbahçe Ülker, dış atışlarda Bjelica ve Emir Preldzicin isabet bulmaya başlamasıyla 8-0lık bir seri yakalayıp, 8. dakikada skoru hızlı bir şekilde 16-13 lehine çevirdi. Sarı-lacivertli takım ilk periyodu 18-17 üstün tamamladı.

Fenerbahçe Ülker, müsabakanın ikinci çeyreğine oldukça hızlı başlarken, Nizhnyye direnme şansı vermedi. Rakibi karşısında Hickmanın 3 sayılık basketleriyle başladığı çeyreğin ilk 2 dakikasında 10-0lık (28-17) bir seri yakalayan sarı-lacivertliler, Rus ekibinin Ivlevle bulduğu 2 sayılık basket sonrası bu kez 14-0lık ikinci bir seriye giderek 37. dakikada 22 sayılık (42-20) farka ulaştı. Nizhny, savunmasında yaşadığı kriz halini aşıp, Thompkins, Mekel ve Rochestie in sayılarıyla farkı azaltma çabasına girmesine karşın, sarı-lacivertliler devreyi 16 sayı farkla 50-34 galip kapattı.

İkinci yarıya Thompkins ile Mekelin basketleriyle 7-0lık seriyle başlayan Nizhny, 23. dakikada farkı 9 sayıya (50-41) indirdi. Rakibine Bogdanovic, Goudelock ve Hickmanın sayılarıyla karşılık veren sarı-lacivertli takım, özellikle Thompkinsin skorer oyununu engelleyemeyince, Rus ekibi çeyreğin bitimine 10 saniye kala bu kez farkı 5 sayıya (60-55) düşürdü. Fenerbahçe Ülker, Bogdanovicin serbest atışlardan kazandırdığı sayılarla son periyoda 62-55 önde girdi.

Son periyoda iyi savunma yaparak başlayan Fenerbahçe Ülker, Vesely, Bjelica ve Zisisin kazandırdığı basketlerle 11-2lik bir seri elde edip, 33. dakikayı 73-57 üstün geçti. Konuk ekibin Kuksiks, Thompkins, Mekel ve Antonov ile farkı kapatma çabalarına, Vesely, Bjelica, Melih Mahmutoğlu ve Serhat Çetinle karşılık veren sarı-lacivertliler, mücadeleden 13 sayı farkla 92-79 galip ayrıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024