Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1736 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2015 - 17:12

Beşiktaş Lucescudan haber bekliyor

Büyüt
Küçült
Beşiktaş Lucescudan haber
Spor Haberleri › Beşiktaş Lucescudan haber bekliyor haberi

Olağanüstü kongre kararı için gün sayan Beşiktaş bir yandan da gelecek sezonun planlamasını hayata geçirmeye başladı bile.

Önümüzdeki hafta Slaven Biliçe veda edecek olan siyah beyazlıların teknik direktör aday sıralamasında bir numara olan Mircea Lucescu için temaslar sürüyor.   Bu güne kadar Beşiktaşa hayır demeyen Lucescu aynı zamanda evet cevabını da tam olarak vermiş değil.Yakın çevresine Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü ama başkan Rinat Akhmetovun da kendini bırakmak istemediğini söyleyen Lucescu sözleşmesi bitmesine rağmen 11 yıldır görev yaptığı kulübünden ayrılma konusundaki kararsızlığını tam olarak yenebilmiş değil.Rinat Akhmetovun ikna edilmesi zor bir adam olduğunu belirten Lucescu Beşiktaş ile henüz biten bir transfer anlaşmasının olmadığını da ifade ediyor.   Lucescu konusunda beklemeye geçen başkan ve transfer komitesi ise en geç önümüzdeki haftaya kadar bu konuyu olumlu veya olumsuz sonuca bağlamak istiyor. Siyah beyazlılar bu sürenin sonunda Lucescudan kesin bir cevap alamaz ise yeni bir yol haritası çizerek diğer aday olan Şenol Güneş için harekete geçecek.   Şenol Güneşin Bursasporun başında olması ve kupa finali oynayacak olmasından dolayı henüz görüşme yapmayan siyah beyazlı yönetim tecrübeli hocanın Bursaspor ile anlaşmaması halinde devreye girecek. Bu arada siyah beyazlıların ismi henüz açıklanmamış üçüncü bir hoca adayını da gündemlerinde tuttukları öğrenildi.   Transferde öncelik defans hattında   Uefa uzlaşmasından sonra Avrupada geniş çaplı bir araştırmanın içine giren transfer komitesi de önceden belirlediği sözleşmesi bitecek isimlerle temasa geçmeye başladı bile. İlk etapta resmi olarak açıklanmasa da Gençlerbirliği den ayrılan ve hem stoper hem sol bek oynayan Dusko Tosiç ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş bu kez de stoper almak için temaslarını sürdürüyor. Siyah beyazlı kulübün stoper mevkiinde ilgilendikleri isimlerden biri de Napoliden ayrılacak olan Miguel Britos. Napoli kaynaklı İtalyan medyasına göre Beşiktaş,Britos için nabız yokluyor. Miguel Britos için menajerinden fiyat isteyen Beşiktaş transfer komitesi ücretin uygun olması halinde Uruguaylı oyuncu ile masaya oturmayı düşünüyor. Uruguay vatandaşı olan Miguel Britos 29 yaşında ve oldukça hırçın bir stoper olarak tanınıyor. Britos son hafta oynanan Juventus maçında Morataya attığı kafa ile gündeme oturmuştu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024