Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1746 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2017 - 14:01

Terör, uyuşturucu kaçakçılığı gibi konularda ortak kararlar alındı.

Büyüt
Küçült
Terör, uyuşturucu kaçakçılığı gibi konularda ortak kararlar
Türkiye Cumhuriyeti ile İran İslam Cumhuriyeti Ortak Çalışma Grubu ikinci toplantısı Ankarada yapıldı. Terör, uyuşturucu kaçakçılığı gibi konularda ortak kararlar alındı.

İçişleri Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Tahranda birincisi yapılan Türkiye Cumhuriyeti ile İran İslam Cumhuriyeti Ortak Çalışma Grubu toplantısının ikincisi Ankarada gerçekleştirildi.

Bakanlıktaki toplantıya, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce başkanlığındaki heyet ile İran İçişleri Bakan Yardımcısı Dr. Hüseyin Zülfikari ve beraberindeki heyet katıldı. Toplantı sonrası sonuç tutanağı imzalandı.

Karşılıklı dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçen toplantıda, organize suçlar, uyuşturucu ve kaçakçılık, insan kaçakçılığı, düzensiz göç ve terörün her türlüsüyle mücadele konuları ele alındı. Ayrıca, iki ülkeyi ilgilendiren konularda ortak hareket etme kararı alındı.

Bakan Soylu, Zülfikariyi makamında kabul etti

Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı nedeniyle Ankaraya gelen İran İslam Cumhuriyeti İçişleri Bakan Yardımcısı Dr. Hüseyin Zülfikariyi makamında kabul etti.

İçişleri Bakanı Soylu, İranlı Mevkidaşı Abdurrıza Rahmani Fazli ile Tahranda 9 Aralık a düzenlenen Karma Güvenlik Toplantısına katılmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024