Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4267 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2017 - 16:22

Talas ta Feci Kaza .Ölü ve Yaralılar var.

Büyüt
Küçült
Talas ta Feci Kaza .Ölü ve Yaralılar
Kayseri in merkez Talas İlçesinde freni boşaldığı belirtilen halk otobüsü, 5 araca çarparak durabildi. Kazada 1 üniversite öğrencisi öldü, 2 kişi yaralandı.

Talas ilçesi Atatürk Bulvarı dan kent merkezine seyir halinde bulunan Mehmet I. yönetimindeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 38 FG 433, 34 NU 7332, 38 FG 009, 38 JS 708 ve 38 GF 446 plakalı araçlara Ã§arptı. Halk otobüsü, 38 FG 433 plakalı otomobili yaklaşık 35 metre sürükledikten sonra durabildi. 

Kazada, halk otobüsünde yolcu olarak bulunan Erciyes Ãœniversitesi (ERÃœ) öğrencisi 21 yaşındaki Neslihan Can yaÅŸamını yitirirken, 2 kiÅŸi de yaralandı. Yaralılardan biri, ambulansla Erciyes Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi e, diÄŸeri ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, halk otobüsü sürücüsünü gözaltına alırken, kazayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı. Kazanın, otobüsün freninin boÅŸalması ya da fren sistemindeki baÅŸka bir arıza nedeniyle meydana gelmiÅŸ olabileceÄŸi ifade edildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024