Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2835 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Åžubat 2015 - 13:07

Sümeyye Erdoğana suikast iddiasına soruşturma

Büyüt
Küçült
Sümeyye Erdoğana suikast iddiasına

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı basın yayın organlarında yer alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kızı Sümeyye Erdoğana suikast düzenleneceğine ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Başsavcılığın, haberleri ihbar kabul ederek resen başlattığı soruşturma, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülecek.

CHPDEN ÇOK SERT CEVAP

CHPli Umut Oran Fuat Avniden Sümeyye suikasti hakkında bilgi alıyor iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Halk TVde Ayşenur Arslanın sunduğu programa konuk olan Oran, Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, kabus gibi. Kabusa uyanmış gibiyim. Hatırlarsanız, genel başkanımız aylar önce MİTin CHPyi dinlediğini, fişlediğini söylemişti. Biz o yüzden konuşmalarımıza çok dikkat ediyoruz. Bu haberler tek bir kaynaktan çıkıyor, havuz medyasından. Bütün gazetelerin cümleleri aynı. Bu sadece bana yapılan bir hareket değil, CHPye yapılan bir hareket, ben de varım içinde, genel başkanımız da var, başka milletvekili arkadaşlarımız da var dedi.

ALÇAKÇA, ŞEREFSİZCE, AHLAKSIZCA İFTİRALAR

Bunun arkasında bir çete var diyen Oran, Alçakça, şerefsizce, ahlaksızca iftiralar. Teknik olarak imkansız bir şey. Twitterın direkt mesajında irtibat kurulduğu iddia ediliyor. Bunun için iki tarafın birbirini takip etmesi lazım, ben bu bahsedilen şahısları takip etmiyorum, onlar da beni takip etmiyor, bir diyalog içinde olmamız teknik olarak mümkün değil ifadelerini kullandı.

Her üç gazetenin genel yayın yönetmenlerinin iftira suçundan cezalandırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Umut Oran, konuyla ilgili inceleme/araştırma/soruşturma yapılması amacıyla Ulaştırma Bakanlığı Teftiş Kurulu ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına da başvurarak sorumluların saptanmasını talep etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024