Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2450 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2015 - 22:27

Süleyman Şahın naaşının defnedileceği yer görüntülendi

Büyüt
Küçült
Süleyman Şahın naaşının defnedileceği yer

Türkiyenin yurt dışındaki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolundaki Süleyman Şahın naaşı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonuyla Türkiyeye sıfır noktasında bulunan Suriye topraklarındaki Eşme köyüne getirildi.

Haberin Videosu Süleyman Şahın naaşının defnedileceği yer görüntülendistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27460,27460,201502,27460-262807.jpg,1, 0,Süleyman Şahın naaşının defnedileceği yer görüntülendi);

Edinilen bilgiye göre, Süleyman Şahın naaşı, 7nci Hudut Bölük Komutanlığına bağlı karakolun bulunduğu Türkiyedeki Eşmeler köyü ile Suriyedeki Eşme köyü arasında bulunan hududun sıfır noktasına defnedileceği öğrenildi.


Naaşın yeniden defnedileceği bölgedeki bir tümseğin üzerine taşlarla Önce Vatan yazılmış (Fotoğraf: AA)

Burada defnedileceği iddia edilen naaş için iş makineleri yoğun bir şekilde çalışırken, tankların namluları ise Suriye tarafına çevrildi.

Naaşın getirildiği bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Yabancıların sınıra yaklaşmasına izin vermeyen jandarma, sınır bölgesine gitmek isteyen yabancı araçları geri çevirdi. Yabancıların ancak Eşmeler köyüne yaklaşık 4 kilometre mesafede bulunan Bilekli köyüne kadar gelmelerine izin verildi. Naaşın tutulduğu bölgelere tanklar konuşlandırılırken, askeri araçlar da sürekli devriye attı. Naaşın defnedileceği yere hakim tepelere de askerler yerleştirildi. (İHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024