Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2557 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Åžubat 2015 - 19:12

Oğlunun resmini elinden düşürmedi

Büyüt
Küçült
OÄŸlunun resmini elinden

Ege Üniversitesi Kampüsünde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasındaki çıkan ve çok sayıda öğrencinin yaralandığı ve Ülkü Ocakları Ege Üniversite Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlunun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili toplanan yaklaşık bin kişilik grup, anma töreni düzenledi. Törende, Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Haberin Videosu Ege Ãœniversitesi´nde bıçaklanarak ölen Fırat´Ä±n cenazesi kaldırıldı!startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27432,27432,201502,27432-262477.jpg,1, 0,Ege Ãœniversitesinde bıçaklanarak ölen Fıratın cenazesi kaldırıldı!);

 

İlgili Haber Ege Üniversitesinde gerginlik: 1 öğrenci öldü

 

Bornova Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık grup, Mustafa Kemal Caddesi üzerinden sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüş sırasında, Fırat Yılmaz Çakıroğlunun Türk Bayrağına sarılı tabutu da cenaze aracının içerisinde kortejin en önünde yer aldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenaze öncesinde düzenlenen anma törenine, Türkiyenin farklı illerinden katılım olması da dikkat çekti. Öte yandan, cenaze aracının önünden yürüyen Fırat Yılmaz Çakıroğlunun annesi Özlem Çakıroğlu ise oğlunun fotoğrafını yürüyüş boyunca göğsüne bastı.

Gözyaşlarına boğulan anne Çakıroğlu, katillerin cezalandırılmasını istedi.

Ä°HA






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024