Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2426 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2015 - 11:53

İstanbulda TIR otobüs durağına daldı!

Büyüt
Küçült
İstanbulda TIR otobüs durağına

Kaza Beykoz bağlantı yolu Elmalı köyü kavşağında meydana geldi. Adem Dalmanın kullandığı 41 AJ 260 plakalı konteyner yüklü TIR rampadan aşağıya indiği sırada virajı alamayarak kontrolden çıktı. TIR önce yol kenarındaki bir işyerinin duvarına daha sonrada İETT otobüs durağına çarparak durabildi.

Kazada otobüs durağı paramparça olurken durakta bekleyen Fahrettin Kambur adlı yaşlı adam, TIRı fark ederek ezilmekten son anda kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Dalman, Çok keskin viraj, çok dik. Freni bastım, kontrolden çıkınca buraya çarptım diye konuştu.

 

TIRın çarparak zarar verdiğini söyleyen işyeri sahibi, Arkadaş frenlerinin tutmadığını iddia ediyor ama öyle bi şey yok. Virajı alamayınca buraya çarpıyor sonra durağa. Yaşlı bir amca vardı durakta son anda kaçtı diye konuştu.

FACÄ°A UCUZ ATLATILDI

Otobüs durağının paramparça olduğu kazada ölen yada yaralanan olmazken kaza ucuz atlatıldı. Çevredeki vatandaşlar bu noktada çok fazla kazanın yaşandığını yetkililerin bir an önce önlem alınmasını istedi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024