Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2217 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2016 - 13:39

ERDOĞANDAN HODRİ MEYDAN

Büyüt
Küçült
ERDOĞANDAN HODRİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akademik Yıl Açılış töreninde Musulu kurtarma operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzmanlar tarafından Musul merkezine girmeye kalkarsa bunları durduracak herhangi bir güç yok. denen 30 bin Haşti Şabi milisleri için gelecekleri varsa görecekleri de var dedi.

Musul Arap ve Türkmenlerin yaşadığı, ağırlıklı olarak Sünnilerden oluşan bir bölgedir. Şimdi bize burada bir Sünni – Şia savaşı olmaması lazım diyorlar. Senin Bağdat dediğin nedir? Tamamen Şiadan oluşan bir ordudan ibarettir. Biz Musulun kaderini onlarla mı konuşacağız.

GELECEKLERİ VARSA GÖRECEĞİ VAR

Şimdi diyorlar ki 30 bin kişiyle Haşti Şabi geliyor. Ya gelirse gelsin, geleceği varsa göreceği de var. Biz orada Musullu kardeşlerimizi eğittik. Bunları yaparken bize talep nereden geldi. Irak merkezi yönetiminden geldi. Şimdi ne oldu? Hava değişti. Dert başka. Amerikalı dostlarımıza hep bunu söylüyoruz. Bizi burada tezgaha getiremezsiniz. Biz sizinle NATOda birlikte miyiz? Birlikteyiz. Sizin Irakla NATOda ortaklığınız var mı yok. Afganistan dediniz size Irak mı geldi? Biz geldik. Hala orada sizinle birlikte mücadeleyi biz yürütüyoruz. Peki burada terör örgütlerine karşı niçin birlikte değiliz de başka terör örgütlerini yanınıza alıyorsunuz? Türkiye arazide olacak. Musul operasyonunda bölgedeki Arap ve Türkmen aşiretleri Türkiyenin yanlarında olmalarından memnuniyetlerini iletiyorlar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024