Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2302 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2018 - 15:37

Erdoğan: PKK ın tepesine bindik yeni hedef Sincar

Büyüt
Küçült
Erdoğan: PKK
ın tepesine bindik yeni hedef
TBMM, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde uzun dönemli çalışmasına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Hedefimiz, çıban başı olarak gördüğümüz Kandili, yeni Kandil olma yolunda ilerleyen Sincarı bölücü terör örgütünden tamamen temizlemektir. dedi

Meclis, 24 Haziran genel seçiminden sonra ant içme töreni, Olağanüstü Hal Yasası ve bedelli askerlikle ilgili iki zorunlu düzenlemeyi çıkarmış ve tatile girmişti. Genel Kurul bugün saat 14.00 e Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında yeniden toplandı. Yıldırım konuşmasını  ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmasını yapıyor:

TBMM in 27. Dönem 2. yasama yılının açılışında sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Tüm şehitlerimize yüce mevladan rahmet diliyorum.

EKONOMİMİZİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞTILAR

Gece yarısı operasyonlarıyla ekonomimizi çökertmeye çalıştılar. Allahın izniyle bu saldırıyı da atlatma yolunda ilerliyoruz. 

(Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) Elbette her geçiş dönemi gibi, bu süreçte de birtakım sıkıntılar yaşanıyor olabilir. Tespit ettiğimiz her sıkıntıya anında müdahale ediyor ve hemen hal yoluna koyuyoruz. Ancak ekonomide, asla hak etmediğimiz ve ülkemizin gerçek durumunu kesinlikle yansıtmayan dalgalanma, bu tür sıkıntıların daha çok göze batmasına yol açıyor.

KANDİL VE SİNCARI TEMİZLEYECEĞİZ

Hedefimiz, çıban başı olarak gördüğümüz Kandili, yeni Kandil olma yolunda ilerleyen Sincarı bölücü terör örgütünden tamamen temizlemektir.

RAHİP BAHANE EDİLEREK YAPTIRIMLAR UYGULANDI

(ABD ile ilişkiler) Terör örgütleriyle karanlık ilişkileri sebebiyle yargılanan bir rahibi bahane ederek, ülkemize yaptırımlar uygulamaya kalkan bu çarpık anlayışla diplomasinin ve hukukun sınırları içinde mücadele etmekte kararlıyız. İnşallah, en kısa sürede, aramızdaki meseleleri çözüp, Amerika ile yeniden siyasi ve ekonomik alanlarda stratejik ortaklık ruhuna uygun ilişkiler geliştirmeyi ümit ediyoruz.

RUSYA İLE ARAMIZI BOZMAK İSTEDİLER

Rusya ile aramızı bozmak için de pek çok provokasyon yapıldı. Karşılıklı olarak sağduyuyu ve soğukkanlılığı elden bırakmayarak, bu sıkıntıların üstesinden geldik. İnşallah, önümüzdeki dönemde Rusya ile aramızdaki bu olumlu işbirliği iklimini daha da güçlendireceğiz.

Amerikan yönetimi aramızdaki siyasi ve hukuki sorunları diyalog yerine tehdit ve şantaj diliyle çözmeye çalışmak suretiyle bu yanlış yola girmiştir. Güya bize bedel ödetmeyi amaçlayan bu yöntem aslında en büyük zararı orta ve uzun vadede Amerikaya vermektedir.

Türkiye kimseden para talep etmiyor, bizim tüm çabamız uluslararası sermayenin ülkemizde yatırım yapmasını sağlamaktır.

Hiçbir sanayicimizi, hiçbir tüccarımızı, hiçbir çalışanımızı, hiçbir vatandaşımızı vicdan ve ahlak yoksunu tefecilerin, iyi günde ortaya çıkıp kötü günde kaybolan fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Serbest piyasa ekonomisi kurallarından taviz vermeden, gereken her türlü tedbiri alıp uygulayacağız.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024