Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3009 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2015 - 10:19

Dehşet evi

Büyüt
Küçült
Dehşet
Güncel Haberleri › Dehşet evi haberi Komşuların gürültü şikayeti üzerine çağrılan polis, belediye işçisinin evine girdiğinde korkunç bir vahşetle karşılaştı. Hamile kadın ve kocası ile 5 yaşındaki kızı, boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu.
AA - İHA

Kahramanmaraşın Elbistan İlçesi dün korkunç bir vahşeti yaşadı. Belediyede işçi olarak çalışan Mustafa Özcanın Pınarbaşı Mahallesindeki evinde kavga sesleri duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gürültü gelen eve girdiklerinde Mustafa Özcan, 28 yaşındaki hamile eşi Mehtap ile 5 yaşındaki kızları Yelizi bıçakla öldürülmüş vaziyette buldu. 3 kişinin de boğazlarının kesilerek vahşice öldürüldüğü tespit edildi.

Baba cinnet getirmiş olabilir

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki cesetler üzerinde yapacağı incelemesinin ardından baba, anne ve kızının cansız bedeni otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada cinnet getirdiğinden şüphelenilen babanın eşini ve kızını öldürdükten sonra kendi boğazını da keserek intihar ettiği öne sürüldü. Ancak polis, evin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Korkunç olayın ortaya çıkması üzerine eve gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirip saatlerce gözyaşı döktü.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024