Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2306 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 06:22

DEAŞ Fellucede radyo yayınına başladı

Büyüt
Küçült
DEAŞ Fellucede radyo yayınına
Güncel Haberleri › DEAŞ Fellucede radyo yayınına başladı haberi Terör örgütü DEAŞın, Irakın batısındaki Enbar vilayetine bağlı Fellucede radyo yayınına başladığı bildirildi.
AA

Aşiret kaynaklarından alınan bilgiye göre, DEAŞ,  2014 yılı ortasından bu yana kontrolünde bulundurduğu Felluce'de "El Beyan" adıyla ilk kez radyo yayınına başladı. 

Söz konusu radyoda, DEAŞ unsurlarının gerçekleştirdiği askeri operasyonlar ve Fellue'deki diğer faaliyetlerinin yanı sıra Kuran-ı Kerim tilaveti, hadisler ve ilahi yayını yapıldığı belirtildi.

Savunma Bakanı Ubeydi, Enbar'daki bir askeri birliği denetledi

Öte yandan  Irak Savunma Bakanı Halid Ubeyditerör örgütü DEAŞ ile geniş kapsamlı çatışmaların yaşandığı Enbar vilayetinde görev yapan askerleri denetledi. 

Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ubeydi'nin Enbar'ın en büyük kentlerinden Felluce'nin yaklaşık 10 kilometre doğusunda bulunan El-Kerame ve Nazım et-Taksim bölgesinde konuşlanan askerleri denetlediği bildirildi.

Ubeydi'nin, "DEAŞ terör çetesine karşı gösterdikleri kahramanlık ve başarıdan" ötürü askerleri kutladığı kaydedildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024