Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1922 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2018 - 14:54

BOZDAÄž: Kandil Konusunda Her an her ÅŸey olabilir dedi

Büyüt
Küçült
BOZDAÄž: Kandil Konusunda Her an her ÅŸey olabilir
Muhaliflerin HDP ile kapalı kapılar ardından görüştüğünü ima eden bekir Bozdağ, HDP, Millet İttifakı ın doğrudan müttefikidir dedi. Bozdağ, Kandil operasyonu için ise Her an her şey olabilir dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HDP, MÄ°LLET Ä°TTÄ°FAKININ DOÄžRUDAN MÃœTTEFÄ°KÄ°DÄ°R

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Millet İttifakı a ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

Hepimiz biliyoruz ki karenin dışında da olsa HDP, Millet İttifakı ın doğrudan müttefikidir. Çok net söylüyorum, burası bir nefret, kin, husumet ittifakıdır, millet ittifakı değil.

BİR EKSİKLİK ÇIKARMA İMKANI YOK

BaÅŸbakan Yardımcısı BozdaÄŸ, Fetullah Gülenin ABDden iade talebine iliÅŸkin ise, Usule uygun olduÄŸu için buradan bir eksiklik çıkarma imkanı yok. Geldiler, 5 saatten fazla inceleme yaptılar ve orada evrakları tek tek gördüler... Vicdanlı hakkaniyet sahibi olarak, Adalet Bakanlığı iÅŸi usulüne uygun yapmış, kitaba uygun yapmış, doÄŸru düzgün istemiÅŸ, eksik olan bir ÅŸey yok... Burada ipe un seren ABD tarafıdır diye açıklama yapmalarını beklerdik. Türkiye, FETÖ/PDY elebaşı, teröristbaşı Gülenin iadesi konusunda ve Türkiyeye getirilip yargının önüne çıkarılması konusunda kararlıdır ifadelerini kullandı.

SÄ°ZÄ° ARAYAN AMERÄ°KALI KÄ°M?

CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince in Gülenin iadesine ilişkin iddialarına değinen Bozdağ, Sayın İnceye şu soruyu sormak gerekiyor. Sizi arayan Amerikalı kim, adı ne, unvanı ne, hangi şehirden aradı? Pensilvanyadan mı yoksa Washingtondan mı New York an mı aradı? dedi.

BÖLGEDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR

Bozdağ, Bölgede her an her şey olabilir, daha önce de ifade ettik. Kandile operasyon dahil buna. Bundan sonraki süreçte hepsi mümkündür şeklinde konuştu.

BÄ°R ORDU KOMUTANININ CUMHURBAÅžKANINI ALKIÅžLAMASINDAN DAHA DOÄžAL NE OLABÄ°LÄ°R?

İnce in, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı alkışlaması üzerine yaptığı yorumlarla ilgili Hükümet Sözcüsü Bozdağ, şöyle konuştu:

Bir ordu komutanının kendi silahlı kuvvetlerinin başkomutanını, cumhurbaşkanını, milletin birliğini temsil eden liderini alkışlamasından daha doğal ne olabilir? Onlar (CHPliler) Cumhurbaşkanı geldiği zaman Meclis e de saygısızlık yapıyorlar, oturuyorlar ve ayağa kalkmıyorlar. Bizim devlet geleneğimizde, aile kültürümüzde ve ahlakımızda devletin büyüğü geldiği zaman, devletin başı geldiği zaman, sevelim sevmeyelim, ayağa kalkmak, hürmet etmek ve saygı göstermek vardır ama bunlarda o kültür yok. İsmail Metin Temel, hem FETÖye hem PKKya hem YPGye hem PYDye hem DEAŞa, Türkiyeyi, Irakı, Suriyeyi dar eden, Zeytin Dalı Harekatıyla 5 bin civarında teröristi etkisiz hale getiren kahraman Mehmetçikin kahraman komutanı.

AŞIRI GÖRÜŞLERE SAHİP OLANLAR 50 ARTI 1İN OYUNU ALABİLİR Mİ?

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irkçılar, ayrımcılar, faşistler, aşırı görüşlere sahip olanlar, bu ülkede yüzde 50 artı 1in oyunu alabilir mi? diye sordu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024