Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2391 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2016 - 12:10

Amerikadan Türkiyedeki vatandaşlarına terör saldırısı uyarısı

Büyüt
Küçült
Amerikadan Türkiyedeki vatandaşlarına terör saldırısı

Reutersın haberine göre; ABDnin Ankara Büyükelçiliğinden Türkiyedeki ABD vatandaşlarına konuya ilişkin bir e-posta gönderildi. Acil mesaj olarak tanımlanan açıklamada, ABD, terör örgütlerinin Türkiyedeki popüler turistik merkezlere yönelik saldırı fırsatı aradığına dair sağlam bulgular elde etti ifadesi yer aldı.

Söz konusu e-postada, Türkiyedeki yabancı turistlerin terör örgütleri tarafından açık bir şekilde hedef alındığı da ifade edildi.

9 NİSANDA DA UYARMIŞTI

ABDnin Ankara Büyükelçiliği 9 Nisanda, İstanbul ve Antalyadaki meydan ve limanlar olmak üzere, turistik bölgelere yönelik inandırıcı tehditler olduğu yönünde internet sitesinden bir açıklama yayınlamıştı.

BU BÖLGELERİN YAKININDAYSANIZ...

Yine ABD vatandaşları için acil durum mesajı başlığı taşıyan duyuruda, Bu bölgelerin yakınlarındaysanız, lütfen azami dikkat gösterin. Kişisel güvenliğiniz için, yerel medyayı takip etmenizi tavsiye ederiz denilmişti.

ABDnin Ankara Büyükelçiliği Nisan ayı başında da vatandaşlarına; Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis, Elazığ, Adana, İzmir ve Muğla ile ilgili güvenlik uyarısında bulunmuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024