Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2336 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2018 - 10:46

Adnan Oktar Davasında İlk Tahliye

Büyüt
Küçült
Adnan Oktar Davasında İlk
Adnan Oktar ile birlikte birçok ismin tutuklandığı soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Ayça Parsın avukatının itirazı üzerine mahkeme tahliye kararı verdi.

Adnan Oktar soruşturmasında mahkeme bir kişi hakkında tahliye kararı verdi. Ayça Pars isimli şahıs hakkında avukatının itirazının ardından mahkeme tarafından tahliye kararı verildi. 

Tahliye kararını İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi verdi. Tutuklu bulunduğu Kocaeli F1 Yüksek Güvenlikli Cezaevi den salıverilen Pars, suç işlemek için örgüt kurmak iddiasıyla tutukluydu.

Milliyet Gazetesi in haberine göre, Ayça Pars, soruşturma kapsamında tahliye edilen ilk isim oldu.

AYÇA PARSIN GÖREVİ NEYDİ?

Sabah gazetesinde yayınlanan bir haberde Ayça Pars için şu ifadeler yer aldı, Canlı yayınlarda rejide Meral Kalça ile görev yapar, Yayınevindeki işlerle ilgili yöneticidir. Örgütün internet sitelerinin şifreleri kendisinde durur, yayından kaldırılan internet içeriklerinin bulunduğu hard diskleri saklar. Yönetici bacıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024