Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2597 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2017 - 14:55

Adalet Baknlığı Atamaları Resmileşti

Büyüt
Küçült
Adalet Baknlığı Atamaları
Adalet Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı a Bakanlık Yüksek Müşaviri ve eski HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Kazdal getirildi. Bu görevi yürütmekte olan Vedat Ali Tekdaş ise Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliği görevine kaydırıldı. Enis Yavuz Yıldırım, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevinden Yüksek Müşavirliğe atanırken, bu göreve Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve eski Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz getirildi. Müsteşar Yardımcılığı görevini vekâleten yürüten Ömer Faruk Aydıner asaleten atandı. Kanunlar Genel Müdür Yardımcısı Talip Bakır ise Yılmazdan boşalan Müsteşar Yardımcılığı görevine getirildi.

 

 

Gazete Habertürk en Fevzi Çakırın haberine göre kararnamede Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü e, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kar atanırken, mevcut Genel Müdür Muharrem Ürgüp de Bakanlık Yüksek Müşavirliği e getirildi. Bilgi İşlem Daire Başkanı Servet Gül Yüksek Müşavirliğe atanırken, boşalan bu göreve Ankara Cumhuriyet Savcısı İdris Ünalın ataması gerçekleştirildi. Ankara Adliyesinde uzun yıllar bilişim savcısı olarak görev yapan Ünal, son olarak Anayasal Düzene Karşı Suçları Soruşturma Bürosu Savcısıydı.

Bakanlık Yüksek Müşaviri ve eski HSYK Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Demir İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına getirildi, mevcut daire başkanı Birol Terlemez de Yüksek Müşavirliğe atandı. Yine Yüksek Müşavirliğe kaydırılan Strateji Daire Başkanı Alpaslan Azapağasının yerine ise HSK Tetkik Hakimi Ertuğrul Çekin getirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024