Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5009 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2017 - 14:10

40 ilin valisi değişti

Büyüt
Küçült
40 ilin valisi
Valiler Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı, 40 ilin valisi değişti.

Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi.

Aralarında Diyarbakır, Sakarya ve Karamanın bulunduğu 40 ilin valisi değişti.

19 İLİN VALİSİ MERKEZE ALINDI

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Karaman Valisi Süleyman Tapsızın da aralarında bulunduğu toplam 19 ilin valisi merkeze alındı.

Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk, Merkez Valiliğine alınırken; İçişleri Bakan Yardımcısı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy atandı.

5 İLÇEYE KAYMAKAM ATANDI

Valiler Kararnamesiyle kaymakamları çeşitli illere vali olarak atanan 5 ilçeye yeni kaymakam atamaları gerçekleştirildi.

Buna göre; Bahçelievler Kaymakamlığına Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı İlker Arıkan, Pendik Kaymakamlığına Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ünsal, Refahiye Kaymakamlığına Erzincan Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Akdeniz Kaymakamlığına Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve İskenderun Kaymakamlığına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk atandı.

/

/

/

/

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024