Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2821 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2015 - 12:28

18 Türk işçiyi kaçıran grupla çatışma

Büyüt
Küçült
18 Türk işçiyi kaçıran grupla
Irak güçlerinin, Türk işçileri kaçırdığından şüphelenilen silahlı bir grupla başkent Bağdat a girdiği çatışmada 1 askerin hayatını kaybettiği, 3ünün yaralandığı bildirildi.

Bağdat Operasyonlar Komutanlığı dan yapılan yazılı açıklamada, Türk işçileri kaçıran grup üyelerinden birinin başkentin Filistin Caddesi de bulunduğuna dair alınan istihbaratın ardından bölgeye giden ekiplere ateş açıldığı, silahlı grupla çıkan çatışmada 1 askerin öldüğü, 3 askerin yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, güvenlik güçlerinin organize suç çetelerini takibe devam edeceği ve vatandaşların güvenliği ile ülke ekonomisine zarar vermelerine izin verilmeyeceği aktarıldı.

Bağdat a bir Türk şirketinin stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşı, çarşamba günü üniformalı bir grup tarafından kaçırılmıştı.

Irak Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Cemal, dün yaptığı açıklamada, Savunma ve İçişleri bakanlıkları, Muhaberat ve Haşd-ı Şai (Halk Toplulukları) komutanlığını kapsayan emniyet birimleri bizimle sürekli iletişim halindeler. Konuya ilişkin ilk ipuçlarına ulaştıklarını bildirdiler. Gelecek günler içinde kaçıranlara ve tutuldukları yere ulaşmamız mümkün olabilir ifadelerini kullanmıştı.

Anadolu





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024