Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8025 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2015 - 11:11

Soner Özimer başkanlığa Aday Oluğunu Açıkladı

Büyüt
Küçült
Soner Özimer başkanlığa Aday Oluğunu
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütüne bağlı ilçelerde kongre heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Hafta sonu gerçekleşecek Fatih İlçesi kongresi öncesi CHP Fatih Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Soner Özimer İlçe Başkanlığı’nı talip olduğunu açıkladı.

Kongrede 4 rakibi ile yarışacak olan CHP Neferi Özimerin Fatih İlçe Başkanlığında gerçekleştirdiği toplantı miting havasında geçti. CHPli Özimer konuşması sırasında “Atatürkten bu yana partimin tüm genel başkanlarına hayranım. Şu an Kemal Kılıçdaroğlunun da hayranıyım ve neferiyim !.. Bunu herkes böyle bilsin !.. “ dedi. Başkan Adayı Özimerin bu sözünü örgüt mensupları ayakta alkışladı.

ADAYLIK VE TANITIM KONUŞMA  VİDEOSU İÇİN TIKLA 

 

Aday tanıtım toplantısına CHP Fatih İlçe Yöneticilerinden Selim Sert Demir, İsmail Yılmaz ve Metin Hacıbayramoğlu, Meclis Üyelerinden Cengizhan Topçu, Kemal Sarmusak ve Kazım Akşahin, Kadın Kolları Başkanı Arzu Büyüksoy, Gençlik Kolları Başkanı Gizem Küçük, Yunus Emre Cemevi Yaptırma Derneği Başkanı Sezgin Duman, CHPli Doğan Görgü, Aysel Erdoğan, Selçuk Erol, Sevgi Er, Ahmet Türkartar, Yavuz Nazlıgül, Haseki Sultan Mahallesi Temsilcisi Serpil Coşkun, Akşemsettin Mahalle Temsilcisi Serpil Mumcu, Aynur Avcı Küçük, Semih Erkıvanç, Burcu Zeybek, Aslı Ünver, Oya Özkan, Alican Yılmaz, Hüseyin Yaşar, Hüseyin Çoşkun, Aynur Arslan, Kıymet Dolun, Zafer Çelik, Aysel Erdoğan, Kemal Oskay, ADD Yöneticisi Osman Çivikakan, Gökhan Gençel ve çok sayıda partili katıldı. Partililer yoğunluktan salona girmekte zorluk yaşadı.

 

 

 

Soner Özimerin selamla ile başladığı konuşması örgüt mensuplarınca sık sık “ İşte Örgüt İşte Başkan !..” sloganı ile kesildi.

 

 

 

CHP Neferi Soner Özimer konuşmasında : “ Çok daha rahat ortamlarda bir araya geleceğiz onun şimdiden söyleyeyim, burası biraz küçük bir salon ve sizleri fazla burada tutmak istemiyorum, babamın bana bıraktığı en büyük miras Cumhuriyet Halk Partisidir. 18 yaşımdan bu yana partimin bir neferi olarak hizmet ediyorum. 2004 yılından Belediye Meclis Üyesi oldum, 3 dönemdir meclis üyesi olarak görev yaptım ve şu an yine Belediye Meclis üyesiyim. Tek sıkıntım var benim ve muhalefette meclis üyesi olmak istiyorum. Geçtiğimiz dönemlerde ilçemizde iktidarı alabilmek için çaba sarf edildi.  2019 ‘da Fatih Belediyesini almak zorundayız. Eğer alamaz isek burada boşa çaba harcamayalım. Bizim asıl düşmanımız içeride değil, bizim asıl mücadele vermemiz gereken saf karşı taraftır. Örgütlenme yapımızda eksiklikler var, mahalle temsilcilerimiz var ama sokak sorumlularımız yok, bu örgütlenmeyi tamamlamalıyız. Cumhuriyet Halk Partisinde demokrasi çarkı çalışıyor. Aramızdan ben dahil 5 arkadaşımız aday. Her kim olursa olsun yolu açık olsun. Kazanan partimiz olacaktır. Birleşelim çağrısı aldık, ama görüşmeler sonucunda aday arkadaşlarımız ile yol yürüyeceğiz. Belirtmek isterim ki kazanan arkadaşımla yol yürüyeceğiz küskünlük olmayacak. Liseli gençler bizim için önemlidir. 3 yıl sonra oy kullanacaklar. Komisyonları harekete geçirelim diyoruz. En büyük eksiklik ise, meclis ve yönetim birbirinden kopuk çalışıyor. Ben ve diğer meclis üyesi arkadaşım aday. En büyük sebebi bu koordinasyon kopukluğudur. İlçemizdeki eksiklikleri medyaya taşıdık. Fakat gerekli randımanı alamadık. Türkiyeyi kazanmanın en önemli ayağı sırasıyla ilçeleri, illeri ve ülkeyi kazanmaktır. İktidar bu modeli uyguluyor bizlerde gerekli çalışmaları yapmalıyız. Partimizde dedikodu olmayacaktır. Bunun önünü keseceğiz. Ben Atatürkten bu yana partimin tüm genel başkanlarına hayranım. Şu an Kemal Kılıçdaroğlunun da hayranım ve neferiyim !.. Bunu herkes böyle bilsin !.. Bizim düşmanımız AKPdir !.. Ortak kararlar ile örgüt toplantılarımız olacak, muhtarlarımız ile bir araya gelmeliyiz. İfade etmek gerekli ki parti içi mücadele son bulacaktır. Hızlı gitmek istiyorsanız yalnız başına gidin eğer iz bırakmak kalıcı olmak istiyorsak hep birlikte yürümeliyiz !.. Hep birlikte yürüyeceğiz !.. Pazar günü bu heyecanı yaşayacağız yoldaşlarım !.. Saygılar sunuyorum birlikte yürüyeceğiz !.. İnandık yürüyeceğiz !.. ” dedi.

 

  

 

1 2 3 4 5

Toplantı sonrası örgüt mensupları tam destek dedikleri CHPli Özimer ile toplu fotoğraf çektirdi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024