Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5477 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 13:29

Has Parti Fatih Gençlik Kolları Kulu Doğum Haftası Basın Bildirisi

Büyüt
Küçült
Has Parti Fatih Gençlik Kolları Kulu Doğum Haftası Basın

 

 

 

O İki Cihan Güneşi Şefkat Ve Merhametim Temsili , O Sevgililerin En Sevgilisi ,Ümmetinin Gözünün Nur u  

İnsanlığı, yaşadığı dünyada karanlıklardan kurtarmak ve doğru yolu göstererek manevi rahatlığa kavuşturmak amacıyla gönderilmiş olan Yüce Peygamberimizin Muhammed Mustafa  (s.a.v) dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası’na kavuşmanın sevinci içerisinde bulunmaktayız. Peygamber Efendimizin doğumu, elbette ki yeryüzünün en önemli hadisesidir. Efendimizin doğumunu anmaktan asıl gaye getirmiş olduğu yüce ahlak prensiplerini hatırlamak ve bu hususlarda kendisine uyma azmimizi tazelemektir. O’nun Bin beş yüz yıl önce dünyaya getirdiği ve tüm insanlığa armağan ettiği güzel ahlak ile insana verdiği önem, halen insanlığa bir ışık kaynağı olmaktadır. Hz. Peygamber (SAV)’in hayatı incelendiğinde görülecektir ki; O, hayatının her anıyla Allah’a gönülden bağlanmanın, O’nun emir ve yasaklarını aşkla yaşamanın, O’nun rızasını her şeyin üstünde görmenin, insana sırf insan olduğu için sevgi ve saygı duymanın, zulme ve kötülüğe karşı durmanın, doğruluk ve adaletten asla ayrılmamanın, sabrın, merhametin, alçakgönüllülüğün, kısaca en güzel ahlakın canlı örneğidir.

Sevgi ve barışın yanında bir hoşgörü dini olan İslam Dininin uygulamalarını, yaşadığı  hayatı ile bizlere gösteren, insanlığa huzur ve barış getiren, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutu ile adalet ve güven duygularının simgesi olan Sevgili Peygamberimizin  (s.a.v) Kutlu Doğum Gününün Müslüman âlemine ve insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diler, Tüm Müslümanların Kutlu Doğum Haftasını en iyi dileklerimle kutlar Efendimizin Biz Gençlere Bir Öğüdü ile Sözlermize Son Veriyoruz.. 

İlim Öğrenmekteki Gayeniz Hakk’a Hizmet Olun (Efendimiz s.a.v)

Güzel Ahlâk, Olgun İmanın Göstergesidir (Efendimiz s.a.v)

Hayırlı işlerde öncü ol ki,ecir kazanasın ve onda seni takip edenlerin de sevabına nail olasın. (Efendimiz s.a.v)                                                  

HAS PARTİ FATİH GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU ADINA                                                               

FATİH GENÇLİK BAŞKANI = Mahmut ŞİRİN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024