Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7221 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2015 - 11:37

Fatih Belediyesi Chp Meclis Üyesi ve sözcüsü Soner Özimer Adaylığını açıklıyor!!

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi Chp Meclis Üyesi ve sözcüsü Soner Özimer Adaylığını
Fatih Belediyesi Chp Meclis Üyesi ve sözcüsü Soner Özimer CHP iilçe başkanlığı aday adaylığını BUGUN SAAT 19:00 DA FATİH ILCE MERKEZINDE ILCE BASKANLIGIN DA AÇIKLIYOR

3 Dönemdir Fatih belediye Chp MECLİS üyelik ve söcülüğünü sürdüren,Chp İlçe teşkilatının genç ve samimi yüzünü gösteren Soner Özimer: Bu partinin çok acil dedikoducu_iftiracı _huzur bozucu politik ayak oyunlarına değil yapıcı siyasete,genç_güleryüzlü ve dinamik örgütlenme yapısına ihtiyacı var.Değişime ihtiyacımız var.Bunun için adayım diyerek aday olacağını açıkladı.

 

Soner Özimer Kimdir:

1967 Kırklareli doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Fatihte tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden 1994 tarihinde mezun oldu. 1996 yılında kısa dönem askerlik görevinden sonra Mali Müşavir olarak çalışma hayatına atıldı. 2003 yılından bu yana Sirkecide kendine ait mali müşavirlik bürosunda mali müşavirlik yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık, yöneticilik ve denetçilik görevlerinde bulunmaktadır. 2004-2009 yılları 2009-2014 tarihlerinde iki dönem Fatih Belediyesi CHP Meclis Üyesi olarak görev yapmış 2011-2014 yılarında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yapmıştır.İBB de ve Fatih e Bütçe komisyonu üyesi olarak görev yapmıştır. Fatih meclisinde çeşitli dönemlerde Denetim komisyonu üyesi olarakta görev almıştır. Bu dönem (2014-2019 ) 3. Dönem meclis üyesi olarak seçilmiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024