Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 12435 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2013 - 14:59

Emniyet Müdürü Başkan adayı oldu !

Büyüt
Küçült
Emniyet Müdürü Başkan adayı oldu
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP İstanbul Fatihİlçe Belediye Başkan adayı emekli Emniyet Müdürü Metin Örel oldu

 


Milliyetçi Hareket Partisi
'nin MHP İstanbul Fatih İlçe Belediye Başkan adayı emekli Emniyet Müdürü Metin Örel oldu. Metin Örel'in adaylığı Emniyet mensuplarınca sevinçle karşılandı.
MHP'nin 9 Büyükşehir olmak üzere 26 İl, 299 İlçe ve 115 Belde Belediye başkan adayı belirlendi.MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İşadamı Rasim Acar olurken,Fatih ilçe başkan adayının da Emekli Emniyet Müdürü Metin Örel olduğu duyuruldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu'nda yapılan "Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'na katıldı. Bahçeli'nin bir saatlik konuşmasının ardından MHP Yozgat Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı. Durmaz,MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İşadamı Rasim Acar olduğunu duyurdu. 

Genel Başkan Devlet Bahçeli, Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu'nda yapılan Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'na katıldı. MHP'nin 9 Büyükşehir olmak üzere 26 İl, 299 İlçe ve 115 Belde Belediye Başkan Adayı açıklandı. Metin ÖREL kimdir ?
1964 Yılında Sivas'da doğdu.Polis Koleji ile Polis Akademisini bitirdikten sonra,Emniyet teşkilatına Komiser Yardımcısı olarak katıldı. 1994-2001 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde Cinayet ve Kaçakçılık gibi birçok birimde başarılı amirlik görevlerinde bulundu.Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde Emniyet Müdürü rütbesi ile görev yaptı.

2008 yılı sonrası Merkezi Dolmabahçe Sarayı olan TBMM Milli Saraylar Koruma Müdürlüğü görevini yaparken,bir üst rütbeye terfi ederek 2.Sınıf Emniyet Müdürü (3 Yıldız) olarak kendi isteğiyle emekli oldu.Halen özel bir şirkette yöneticilik görevini sürdürüyor.

İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen,Gazetecilik ve halkla ilişkilerde yüksek lisans ve Bahçeşehir Üniversitesi Hükumet ve Liderlik bölümü mezunudur.

Doğma büyüme Fatihli olan Metin Örel, evli 2 çocuk babasıdır. ÖZEL HABER-- Halis KAHRAMAN



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024