Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8008 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2013 - 17:49

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK

Büyüt
Küçült
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI KİM
Bayram geçti siyaset özellikle Fatih Ak Partide kızışıyor.Saadet Başkan adaylığı için Lütfü Kibiroğlunu açıkladı bile.CHP AK PARTi yi Ak Parti CHP nin adayını bekliyor.

 

 

Tüm bunlar olurken AK PARTİ Fatih siyasetinde herkes diken üstünde. Kimse Gelecekteki yerinden emin değil gibi.Tek emin olarak hareket eden Kurduğu SKM de seçim hazırlığını hızla sürdüren Barış Boyacı .Bayramdan beri Ankarada Kamp Kuran Barış Boyacının İstanbul dönüşündeki tavrı daha net olacak.

İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ’ün ise Ramazan boyunca Egemen Bağışla Fatih te gezmedik ,girilmedik yer bırakmaması Ahmet Hamdi Başkanında gönlünde başkan adaylığımı yatıyor sorusunu yüz üstüne çıkartmıyor değil.

Armutlu da AK Parti Fatih teşkilatına eğer partim uygun görürse adayım diyerek aday adaylığını açıklayan Mustafa Demir Siyasi hirerarşi içerisinde sessizliğini koruyor.

İşin kesinlik kazanacağı ay olan Eylül de ilçeden gelecek olan adaylık istifaları her şeyi açıklayacağı benziyor.

Karadeniz ekibinin Eski İlçe Teşkilat ve seçim başkanlığı yapmış olan Mustafa Türk etrafında sessiz ama dikkatleri çeken birleşme çalışmaları Ak Parti İl teşkilatı tarafından dikkate alınıyor sözleriyle kendilerine bu seçimlerde yer bulmaya çalıştıkları aşikar.

Fatih ilçesi AK PARTİ de bu kez doğulu bir belediye başkanı aday olamaz kanısını yüksek sesle dile getirmeye başladı bile.

TÜM bunların gölgesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İstanbulda Kaldığı müddetçe Yol ve proğramını bir neden bulup Fatih İlçesine düşürmesi  dikkatlerden kaçmıyor.

Ak Partili siyasetçilerin belediye başkanlığından daha çok meclis üyeliği için hayaller ve yatırımlar yapması çok manidar olarak karşılanıyor.

Özellikle yeni çıkan yasa ile il meclis i kaldırıldığından;  meclis üyelikleri o şehrin ve ilçenin millet vekilliğinden daha çok değere binmiş durumda.Geçen meclis üyelikleri için partilere verilen adaylık ön ödemelerin :Bu adaylık sırasın da istevilecek meblağın 10 katı hatta 40 katına kadar çıkacağı tahmin edliyor.

Şu an değil ama eylül ayından itibaren meclis üyeliği totoları için kolonlar hazırlanmış durum da.

bu yerel seçimler de beldiye seçimleri ile birlikte Muhtarlık seçimleride gerçekleşecek. Muhtarlar ile ilgili çıkarılan yeni kanun ve tasarılar Bu sene muhtar adaylıklarını cazip hale getirmiş bulunuyor. En az 7 mahallede Muhatarlığın yeni adaylara geçeceği kuvvetle ihtimal gözü küyor.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024