Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2676 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 19:20

Yasin Öztekinden Beşiktaş itirafı

Büyüt
Küçült
Yasin Öztekinden Beşiktaş
Spor Haberleri › Yasin Öztekinden Beşiktaş itirafı haberi TFF Süper Kupada Bursasporu yıkan golü atan yıldız oyuncu, Trabzonspora transfer olduğu dönemde siyah beyazlılardan da teklif aldığını açıkladı.
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Yasin Öztekin, kariyeriyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.   28 yaşındaki oyuncu Almanya'da Borussia Dortmund alt yapısında yetişmiş ve 2011 yılı Ocak ayında Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. Ankara ekibinde sadece 1,5 yılda gösterdiği performansla büyük takımların ilgisini çeken Yasin, 2012 yazında Trabzonspor forması giymeye başlamıştı. Ancak bordo mavili ekipte istenilen seviyeye ulaşamayan oyuncu, önce Kayseri Erciyes'e, ardından da Galatasaray'a transfer oldu ve kariyerinin en büyük çıkışını yakaladı.   Kariyeriyle ilgili olarak Milliyet'e konuşan Yasin, Beşiktaş ile ilgili bir itirafta bulunarak, "Türkiye'ye 18-19 yaşında gelmiş olsaydım kaybolurdum. Dortmund'da kalmam ve kendimi geliştirmem çok önemliydi. 23 yaşında Türkiye'ye geldim. Geç bir yaş ama Almanya'da kalmam en büyük avantajım oldu. Trabzon'a transfer olurken Beşiktaş tarafından da istenmiştim. Siyah-beyazlılara gitsem belki bugünkü sıçrama o zaman da olabilirdi."   En iyi döneminde olduğunu söyleyen Yasin, "Bu seviyede kalmak ve üzerine daha fazla koymak arzusundayım. Podolski gelmeden önce sol tarafta oynuyordum. Ama ben bunu mesele etmem. Solda daha etkili olduğum doğru ama sağ tarafta oynamam isteniyorsa orada da oynarım" diye konuştu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024