Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1871 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2015 - 21:45

Wesley Sneijder: Galatasaraydan ayrılmam için...

Büyüt
Küçült
Wesley Sneijder: Galatasaraydan ayrılmam
Spor Haberleri › Wesley Sneijder: Galatasaraydan ayrılmam için... haberi Galatasarayın Hollandalı yıldızı Fox Sportsa yaptığı açıklamada, geleceği hakkında ipuçları verdi.
Wesley Sneijder, Juventus'un kendisiyle oldukça ciddi şekilde ilgilendiğini söylerken, Avrupa Şampiyonası öncesinde Galatasaray'dan ayrılmaya çok sıcak bakmadığını söyledi. İşte Sneijder'in yaptığı açıklamalar:   ''Burada mutluyum. Juventus çok ciddiydi. Resmi bir teklif de geldi ama kulübüm kontratımdaki maddede ısrar etti, ben de kulübümde kaldım. Aldığım kararın yüzde yüz arkasındayım. Juventus büyük bir kulüp ama burada çok mutluyum ve bu yüzden ayrılmak istemedim. Gelecekte ne olur, birlikte göreceğiz. Ayrılmayı düşünmem için çok iyi bir teklif olmalı. Aksi olmadıkça burada kalacağım. Diğer taraftan Avrupa Şampiyonası öncesinde başka bir kulübe gitmeme de gerek yok.''   Hollandalı yıldız oyuncunun 2016 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. (sporx)  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024