Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1691 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 19:20

Tuncay Şanlının yeni adresi belli oldu

Büyüt
Küçült
Tuncay Şanlının yeni adresi belli
Spor Haberleri › Tuncay Şanlının yeni adresi belli oldu haberi Fenerbahçede yıldızı parlayan Tuncay Şanlının yeni takımı belli oldu...
33 yaşındaki oyuncu, Katar macerasının ardından kariyerine Hindistan'da devam edecek. Hindistan Süper Ligi ekiplerinden FC Pune City, Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmeye oldukça yaklaştı. Bu gelişmeyi twitter adresinden duyuran Hindistan ekibi, Türk oyuncunun oynayacağı bölgeyi bile belirledi.   Transferinde son aşamaya gelinen 33 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. Takımın kadrosunda Adrian Mutu, Didier Zokora ve Nicky Shorey gibi tanıdık isimler de bulunuyor.   2002 yılında geldiği Fenerbahçe'de kariyerinin zirvesine ulaşan ve Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay, İngiltere'de düşüşe geçmişti. Birçok takımı dolaşmasının ardından 2014 yılında Umm-Salal'a transfer olan deneyimli oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. (Goal.com)



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024