Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1579 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2015 - 12:22

Rüşvet iddialarına sert yanıt

Büyüt
Küçült
Rüşvet iddialarına sert
Montagliani, Kanadada 6 Haziranda başlayacak Bayanlar Dünya Futbol Kupası öncesi Vancouverda düzenlediği basın toplantısında, "Hiçbir FIFA görevlisine, bu organizasyonu almak için rüşvet vermedik" dedi.

Adı rüşvet skandalında geçen Kuzey Amerika, Orta Amerika ve Karayipler Konfederasyonu CONCACAF Başkanı Jeffry Webb ile yakın arkadaşlığı sorulan Montagliani, Webbin kendilerinin motive olmasında etkili olduğunu belirterek, "Ancak ne onunla ne de başka bir FIFA yetkilisiyle asla bir rüşvet ilişkimiz olmadı" diye konuştu.

Kupa yarın başlıyor

Ülkede yarın başlayacak Dünya Bayanlar Futbol Kupası için 24 takım mücadele edecek. İlk gün Kanada ile Çin, Edmonton Commonwealth Stadyumunda karşılaşacak. Yerel saatle 16.00da başlayacak bu maçın ardından, aynı gün ve aynı statta saat 19.00da da Yeni Zelanda ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

Kupanın ikici gününde ise Ottawadaki Lansdowne Stadyumunda yerel saatle 13.00te Norveç-Tayland, 16.00da da Almanya-Fildişi Sahilleri maçı oynanacak. Kupa, 5 Temmuz Pazar günü Vancouverdaki BC Place Stadyumunda oynanacak final maçı ile sona erecek.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024