Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8301 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 19:20

Ronaldo Galatasaraya karşı sahada

Büyüt
Küçült
Ronaldo Galatasaraya karşı
Spor Haberleri › Ronaldo Galatasaraya karşı sahada haberi İspanyol ekibi Real Madridde sakatlığı sebebiyle bir süredir hazırlık maçlarında forma giyemeyen Ronaldonun Galatasaraya karşı sahadaki yerini alabileceği bildirildi.
İHA

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, 18 Ağustos Salı günü hazırlık maçında Santiago Bernabeu Stadyumunda Galatasarayı konuk edecek. İspanyol ekibinde belindeki sakatlık sebebiyle son oynanan 3 hazırlık maçında forma giyemeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldonun Galatasaray maçı ile birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre yıldız ismin, Tottenham ve Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyemediği belirtildi. Ronaldonun dün Norveç ekibi Valerenga ile oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede önlem amaçlı oynatılmadığı ve Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçında tam olarak hazır olacağı ifade edildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024