Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1776 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 19:20

Real Madridden Galatasaraylıları kızdıran hata

Büyüt
Küçült
Real Madridden Galatasaraylıları kızdıran
Spor Haberleri › Real Madridden Galatasaraylıları kızdıran hata haberi Real Madrid Kulübü, Galatasaray ile oynayacağı maçın bilet duyurusunu yaptığı haberinde sarı kırmızılı kulübün logosunda önemli bir hata yaptı.
Real madrid Kulübü, 18 Ağustos Salı günü Galatasaray ile oynayacağı özel maçın biletlerini satışı çıkardı.   İspanyol kulübünün internet sayfasında yer alan duyuruda, TSİ 23.30'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin 10, 15 ve 125 Euro'dan satışa sunulduğu bildirildi.   Ancak, iki kulübün logolarının bulunduğu bilet duyurusunda önemli bir hata yapıldı ve Galatasaray'ın 3 yıldızlı logosu kullanıldı.

BİLET'İN İLK HALİ

  GALATASARAYLILAR HEMEN HAREKETE GEÇTİ Real Madrid'in sitesinden yapılan bu büyük hata sosyal medyada kısa sürede yankı buldu ve çok sayıda sarı kırmızılı taraftar, İspanyol devine mesaj yazarak 4 yıldızlı yeni logonun konulmasını istedi.   Galatasaray taraftarlarının yağmur gibi gelen uyarı mesajları sonrasında Real Madrid Kulübü hatayı düzeltip 4 yıldızlı logo koydu.
  BİLETİN SON HALİ





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024