Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2181 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2016 - 15:51

Puma, Türkiye üretimine devam edecek mi?

Büyüt
Küçült
Puma, Türkiye üretimine devam edecek

Pumadan yapılan açıklamada, İsviçre Milli Takımı formalarında yaşanan hatanın, üretilmiş kumaşların sadece küçük bir kısmından kaynaklandığı belirtilerek, firmanın Türkiyenin üretim kalitesinden çok mutlu olduğu ve Türkiyedeki imalatlarına devam edeceği bildirildi.

Pumanın, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) maçlarında yaşanan forma yırtılması olayıyla ilgili açıklamasında, şunlar kaydedildi: İsviçre formalarında yaşanan bu hatanın, üretilmiş olan imalat kumaşlarının sadece küçük bir kısmından kaynaklandığını doğrulamak ve teyit etmek isteriz. Pazartesi günü oynanan Slovakya-İngiltere maçında da görüldüğü gibi Slovakyanın giydiği ve maç süresince çok yüksek performans gösteren formalar her zaman olduğu gibi uzun süredir Puma ile iş birliği içinde olan Türk imalatçımız tarafından imal edilmiş ve yüklenilmiştir. Söz konusu durum sadece bir kaç formada görülmüştür. Biz genel olarak Türkiyenin üretim kalitesinden çok mutluyuz ve Türkiyedeki imalatlarımıza devam edeceğiz.

İlgili HaberTürk firmadan, yırtılan formalara açıklama: Sıcak baskı yüzünden





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024