Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2518 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 16:43

Özcan: Samsunspor maçı zor geçecek

Büyüt
Küçült
Özcan: Samsunspor maçı zor
Spor Haberleri › Özcan: Samsunspor maçı zor geçecek haberi Teknik direktör Özcan: Samsunspor maçı diğer maçlar gibi çok zor geçecek, dedi.
AA PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, deplasmanda Samsunspor  ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.   Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki futbolcular, Durugöl Vali  Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki hazırlıklarına koşuyla başladı. Daha sonra açma germe ile devam eden idmanda, 5'e 2 top kapma ve oyun  taktiği üzerine çalışıldı.   Yaklaşık 2 saat süren antrenman, kaleye yapılan şut atışlarıyla sona  erdi. Antrenmana, sakatlığı süren Mustafa Bayhan katılmadı.   Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör  Hüseyin Özcan, Samsunspor maçının diğer maçlar gibi çok zor geçeceğini  belirterek, "Özellikle bizim açımızdan çok zor geçecek bir maça çıkacağız.  Orduspor olarak bizim de amacımız aynı zorluğu Samsunspor'a yaşatabilmek" diye konuştu.   Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele vermeye çalışacaklarını kaydeden  Özcan, tek sorunlarının üst üste alınan mağlubiyetlerin takım üzerindeki  moralsizliği olduğunu söyledi. Özcan, her şeyden önce dostça bir Karadeniz derbisinin oynanmasını  arzu ettiklerini sözlerine ekledi. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024