Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2109 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2015 - 20:03

Orhan Ak: Bizi denize atacaklardı!

Büyüt
Küçült
Orhan Ak: Bizi denize
Spor Haberleri › Orhan Ak: Bizi denize atacaklardı! haberi Mudanyaya gidişte Eskihisarda Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğluna yapılan saldırının detaylarını eski futbolcu Orhan Ak açıkladı.
İlgili Videolar
Emre Belözoğlu ile Beşiktaş taraftarları arasında kavga Özel bir işi için Orhan Ak ile birlikte Mudanya'ya giden Emre Belözoğlu, feribotta bir grup Beşiktaş taraftarının saldırısına uğradı. Kaptan Emre de karşılık verince ortalık bir anda karıştı. Saldırı sırasında Emre'nin yanında bulunan Orhan Ak'ın, silah çektiği iddia edilmiş ve "Dağılmazsanız ateş açarım" dediği öne sürülmüştü.   Orhan Ak, saldırının detaylarını anlattı;   'Silah çekmedim'   "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı."   'Bizi denize atacaklardı'   "İnsanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı."    'Emre'ye ana avrat küfrettiler'   "Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar."



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024