Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1972 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2015 - 14:08

Katarda Belmadinin görevine son verildi

Büyüt
Küçült
Katarda Belmadinin görevine son

Katar Futbol Federasyonu (QFA), milli takımın Cezayirli teknik direktörü Djamel Belmadinin görevine son verildiğini açıkladı.

QFAnın internet sitesinden yapılan açıklamada, milli takımı 2014 Körfez Ulusları Kupasında şampiyonluğa taşıyan 39 yaşındaki Belmadiye hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, Onun döneminde birçok iyi sonuç alındı. Milli takım oyuncularına kazanma ruhunu aşıladı ve görevini en iyi şekilde yerine getirdi ifadelerine yer verildi.

Rusyada düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupasının ve 2019 Asya Kupasının elemelerinde takımın başında olacak yeni isim için arayışların sürdüğü ve anlaşma gerçekleştiği zaman açıklama yapılacağı da belirtildi.
Belmadinin 2014ün mart ayında çalıştırmaya başladığı Katar, 2015 Asya Kupasında Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Bahreynin bulunduğu C Grubunda mücadele etmiş ve 3 maçını da kaybederek turnuvadan elenmişti.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024