Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2091 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

Hakan Balta gol atınca Galatasaray şampiyon oluyor

Büyüt
Küçült
Hakan Balta gol atınca Galatasaray şampiyon
Spor Haberleri › Hakan Balta gol atınca Galatasaray şampiyon oluyor haberi Galatasaray, Hakan Baltanın gol attığı üç sezonda da şampiyonluğa ulaştı.
Son dakika golleri ve de Hakan Baltanın gol attığı sezonlarda mutlu sona ulaşılması, Galatasarayda şampiyonluğun habercisi olarak gösterildi. Bu sezon ligin ilk yarısında Fenerbahçe, Gaziantepve Kasımpaşa maçlarında son dakikalarda bulduğu gollerle kritik galibiyetler alan Galatasaray, ikinci devredeki Eskişehir ve yine önceki gün oynanan Gaziantep karşılaşmalarında da yine son anlarda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa doğru yelken açtı. Bu şekilde ekstradan 10 puanı hanesine yazdıran Cim-Bomun son dakika golleri, geçen sezon son dakika golleriyle şampiyonluğu yakalayan Fenerbahçenin başarısını akıllara getirdi.   Galatasarayda diğer şampiyonluk alameti ise Hakan Baltanın gol attığı sezonlarda gelen şampiyonluklar. 2007-2008 sezonu Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaş maçında Hakan Baltanın golüyle şampiyonluk geldi. 2011-2012 sezonunda Şükrü Saracoğlunda Fenerbahçe 2-1 öndeyken Hakan Baltanın attığı golle Galatasaray skoru 2-2 yaptı ve o sezon şampiyonluğa ulaşıldı. 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği deplasmanında Galatasaray, 3-2 gerideyken Hakan Baltanın attığı golle skor 3-3 oldu ve Galatasaray sezonu şampiyon bitirdi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024