Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1874 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 19:35

Hacıosmanoğluna emniyette şok tepki! Oğullarım...

Büyüt
Küçült
Hacıosmanoğluna emniyette şok tepki!
Spor Haberleri › Hacıosmanoğluna emniyette şok tepki! Oğullarım... haberi Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne geldi. Hacıosmanoğlu, çıkışta şok bir tepkiyle karşılaştı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, saat 15.40 sıralarında Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Murat Köksal ile görüştü. Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayının şüphelisi olarak ifade veren 2 kişinin soruşturması ile ilgili bilgi alan Hacıosmanoğlu, yaklaşık yarım saat sonra Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.   Kapıda bekleyen göz altındaki 2 kişinin yakınları, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı sırasında Başkan Hacıosmanoğlu'nun aracını durdurdu, Nihat S. ile Emre A.'nın haksız yere gözaltına alındığını belirterek yakındı.   Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi. Araçtan inmeyen Hacıosmanoğlu ise, "Soruşturma sürüyor. Delliler değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin" dedi.   Hacıosmanoğlu basın mensuplarının tüfeğin üzerindeki parmak izi ile şüphelilerin parmak izlerinin eşleşip eşleşmediği yönündeki sorularına, "Bunlar teknik konular, bilmiyorum" diye yanıt verdi.   Daha sonra da Trabzon Valiliği'ne giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaklaşık 10 dakika sonra bir açıklama yapmadan ayrıldı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024