Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1930 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2015 - 06:26

Futbolun efsane ismi hastaneye kaldırıldı

Büyüt
Küçült
Futbolun efsane ismi hastaneye
Spor Haberleri › Futbolun efsane ismi hastaneye kaldırıldı haberi Brezilyanın efsane futbolcularından Pele, şiddetli karın ağrıları nedeniyle ülkesinde ambulansla hastaneye sevk edildi
AA

Brezilya'nın efsane futbolcularından Pele, şiddetli karın ağrıları nedeniyle ülkesinde hastaneye kaldırıldı.

Brezilya basınında yer alan haberlerde, 74 yaşındaki Pele'nin şiddetli karın ağrıları şikayetiyle ambulansla Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesi'ne getirildiği belirtildi. Pele'nin rahatsızlığının sebebinin anlaşılması için bir dizi teste tabi tutulduğu ve bir süre hastanede gözetim altına alındığı kaydedildi.

Pele'nin rahatsızlığı yüzünden Santos kentinde katılacağı bir etkinliğin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Buna rağmen efsane futbolcunun durumunun ciddi olmadığı da öne sürüldü.
Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve kariyerinde Brezilya ile 3 Dünya Kupası zaferi yaşayan Pele, iki yıl önce de ağrıları nedeniyle gittiği aynı hastanede kalçasından ameliyat edilmişti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024