Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1601 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2015 - 02:12

Fikret Orman: Demba Banın gitmesinde sakınca yok

Büyüt
Küçült
Fikret Orman: Demba Banın gitmesinde sakınca

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Demba Ba, önemli bir oyuncu. Teklif Çinden de gelir, başka yerlerden de gelir. Şu anda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok dedi.

Bodrumda Yalıkavak Mahallesindeki Palmarinada hizmete giren, Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan Orman, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fikret Orman, Senegalli oyuncu Demba Banın, Çin Halk Cumhuriyetinin Shanghai Shenhua takımına transfer olacağı haberleriyle ilgili soru üzerine, Teklif Çinden de gelir, başka yerlerden de gelir. Şu anda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok. Galiba oyuncuyla görüşülmüş. Bize geldikten sonra bakarız. Şu anda daha oluşmuş bir şey yok diye konuştu.

Orman, bir gazetecinin Demba Banın İngiliz futbolu, Türk futbolundan daha iyi şeklindeki açıklama yaptığının belirtmesi üzerine, Demek ki gitmek istiyor ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirörenin devam etmesini destekliyoruz

Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleriyle ilgili olarak, şöyle konuştu:

Tavrımızı net açıkladık. Kulübümüzde başkanlık yapmış bir kişinin, Yıldırım Demirörenin federasyon başkanı olarak devam etmesini destekliyoruz. Onunla alakalı imzalarımızı verdik. Kongre, kongrede kazanılır. Başka adaylar var mı, kongreye aday olarak girebilecekler mi o gün belli olacak. Bizim tavrımız net.

Mağazanın açılışına, Fikret Ormanın yanı sıra Palmarina Holdingin sahibi iş adamı Mübariz Mansimov, eski siyasetçilerden Mehmet Ağar, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile çok sayıda taraftar katıldı.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024