Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2091 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2016 - 11:18

FIFAdan Yunanistana 10 gün süre

Büyüt
Küçült
FIFAdan Yunanistana 10 gün
FIFA, kupa maçlarının iptaline ilişkin kararını değiştirmesi için Yunanistan Futbol Federasyonuna ültimatom verdi.

FIFAnın internet sitesinden yapılan açıklamada, FIFA Acil Durum Komitesinin kupa maçlarını iptal eden Yunanistan Futbol Federasyonuna, kararını değiştirmesi için 15 Nisana kadar süre tanıdığı bildirildi.

Kararın değiştirilmemesi halinde Yunanistanın uluslararası turnuvalardan men edilebileceği belirtildi. UEFA ve FIFA yetkilileri, geçen ay Yunanistanda federasyon yetkilileri ve spor bakanlığıyla görüşerek kararın değiştirilmesi için 1 Nisana kadar süre tanımıştı.

PAOK ile Olympiakos arasında 2 Martta oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Yunanistan Kupasının iptal edilmesine karar verilmişti. Ev sahibi PAOKtan Robert Makın 89. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından taraftarlar sahaya meşale ve bazı cisimler atmış, hakem Andreas Pappas da maçı tatil etmişti.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024