Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2591 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2016 - 13:16

Fatih Terimden 21 kişiye suç duyurusu!

Büyüt
Küçült
Fatih Terimden 21 kişiye suç

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016da İspanyaya 3-0 yenildiği maç sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları Teknik Direktör Fatih Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılıya hakaret yağdırmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen Terim ailesi, avukatları Rezan Epözdemir aracılığıyla savcılığa başvurarak, 21 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu dilekçesi sundu. Dilekçede 21 kişinin hakaret suçundan cezalandırılması istenerek, 2016 Avrupa Şampiyonasının Fransada oynandığı hatırlatıldı.

İlgili HaberBuse Terime hakaret dolu mesajlar!

VİCDANLARI SIZLATACAK MAHİYETTE BEDDUA

Avukat Epözdemir, dilekçede, Türk Milli Takımının oynamış olduğu ilk müsabakanın ardından, müvekkillerinin ağır hakaretlere, vicdanları sızlatacak mahiyette beddualara maruz kaldığını belirtti.

Maçın mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim Ailesine yönelik sosyal paylaşım siteleri Instagram ve Twitter üzerinden edilen hakaret içerikli paylaşımlara yer verilerek, Eleştiri ve sevmemek bir hak ve tercihtir. Ancak eleştiri sınırını aşarak, bir kimsenin doğmamış torununa ve aile üyelerine karşı galiz küfürler etmek, nefret söylemi içeren ifadeler kullanmak en hafif deyimi ile ahlaksızlıktır. Bunun muhatabına oluşturduğuı manevi zararların telafisi imkansızdır. Ayrıca tüm bu sözler, gebe olan müvekkilin sağlığını da olumsuz etkilemiştir denildi.

Öte yandan, Terim ailesi söz konusu paylaşımlar hakkında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak erişimin engellenmesini talep etti.

Başak AKBULUT / İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024