Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1852 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 19:35

Bilicten önce idman sonra izin

Büyüt
Küçült
Bilicten önce idman sonra
Spor Haberleri › Bilicten önce idman sonra izin haberi Süper Ligin 26.haftasında Başakşehirspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş,bu sabah rejenerasyon idmanı yaparak 1 günlük izne çıktı.
DHA Süper Lig'in 26.haftasında Başakşehirspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş,bu sabah rejenerasyon idmanı yaparak 1 günlük izne çıktı.   Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. İdman takım halinde yapılan 10 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular ise kısa koşular ve 5'e 2 çalışmasının yer aldığı programı uyguladı.İdman yarım sahada 1'e 1 ve 2'ye2 çalışması sonrası çift kale maç ile sona erdi.   Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin, bireysel çalışan Veli Kavlak, Alexander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı. Beşiktaş Kasımpaşa hazırlıklarına perşembe günü saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024