Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2356 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2016 - 10:07

Beşiktaşta Sosa idmana çıkmadı!

Büyüt
Küçült
Beşiktaşta Sosa idmana

Leogang bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takımın ilk çalışmasına, bağırsak enfeksiyonu geçiren Jose Sosa katılmadı.

Arjantinli futbolcunun otelde dinlendiği belirtildi. Sol aşil tendonunda ağrısı olan kaleci Fabricionun ise oteldeki spor salonunda çalıştığı aktarıldı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, futbolcular koşunun ardından pas çalışması yaptı. 5e 2 pas çalışması sırasında özellikle yabancı oyuncuların çoğunlukta olduğu grubun neşesi dikkati çekti. Beşiktaşın yeni transferi Gökhan Gönül, ilk bölümdeki çalışmaya katıldıktan sonra antrenmana bireysel olarak devam etti.

Kadroda 7 genç oyuncu

Yeni sezon öncesi transferde henüz istediği sonucu alamayan ve Mario Gomezin takımda olmayacağını açıklamasıyla forvet arayışlarına girmesi beklenen Beşiktaşın Avusturya kampında, 7 genç oyuncu A takımla çalışmalara katılıyor.

Siyah-beyazlılarda yeni transferlerden kaleci Utku Yuvakuranın yanı sıra Fatih Aksoy, Muhammed Enes Durmuş, Eslem Öztürk, Hamza Küçükköylü, Sedat Şahintürk ve Sezer Yıldırım da antrenmanda yer aldı. - Şenol Güneşten takıma yakın takip Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, geçen sezon öncesindeki titizliğini Avusturya kampında da ortaya koyuyor.

Antrenmanın ilk bölümündeki koşuda yer alan Güneş, çalışma boyunca oyuncularıyla yakından ilgilendi. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024