Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2277 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 19:35

Akhisarda Gekas krizi büyüyor!

Büyüt
Küçült
Akhisarda Gekas krizi
Spor Haberleri › Akhisarda Gekas krizi büyüyor! haberi Akhisar Belediyesporda teknik direktör Roberto Carlosun raporu doğrultusunda kadro dışı kalan Gekas ile yönetim arasında tebligat savaşı yaşanıyor.
Yönetim kurulu, antrenman ve maç performansı nedeniyle kadro dışı bırakılan Yunan yıldıza tebligat göndererek U21 takımı ile antrenmana çıkmasını istedi. Roberto Carlos'un kendisini sebepsiz yere kadroda istemediğini iddia eden tecrübeli golcü ise altyapıyla idmana çıkmayı reddedince yönetim kurulu, Gekas'ın geçen haftadan bu yana çalışmalara katılmadığını noter kanalıyla tespit ettirdi. İzmir'de bireysel antrenmanlarını sürdüren golcü futbolcu, bu gelişme üzerine A takımla çalışmaya alınması için kulübe ihtarname gönderdi.   Bu sezon Süper Lig'de 13 gol atan 35 yaşındaki Gekas'ın kulüple uzlaşamadığı takdirde FIFA'nın yolunu tutacabileceği öğrenildi. FIFA, Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Yunan golcüyü haklı bulursa Gekas'a tazminat hakkı doğabilecek. Takımla Trabzonspor deplasmanı sonrası bağları kopan Gekas, geçtiğimiz pazar günü yeşil siyahlıların Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı tribünden seyretti.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024